Eurocode staal

Toepassing:

Altijd veilig en onderhouden

Gratis demo bestand

Herkenbare invulcellen

Download xls demo-start

Het is belangrijk om aan de Eurocode te voldoen wanneer u een constructie van staal maakt. Deze Europese regelgeving wordt namelijk in heel Europa gehandhaafd om de kwaliteit van constructies te waarborgen. Er zijn een aantal berekeningen die u moet doen om tot een ontwerp te komen dat aan de Eurocode voor staal voldoet. Deze kunt u handmatig uitvoeren, maar het is veel efficiënter om hiervoor de Excel-rekenbladen van Qec uit Huissen te gebruiken. Bekijk de demobestanden

Eenvoudig berekenen of uw ontwerp voldoet aan de Eurocode voor staal

Met onze rekenbladen berekent u eenvoudig waar uw constructie aan moet voldoen om te voldoen aan de Eurocode voor staal. Onze rekenbladen zijn zowel gebruiksvriendelijk als snel en u koopt ze al tegen een scherpe prijs. Zo bespaart u uzelf veel tijd en moeite zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. U berekent bijvoorbeeld eenvoudig hoe groot een stalen ligger moet worden om de juiste draagkracht te behalen.

Gewichtsberekening
Over ons

Kies voor het gemak van onze Excel-rekenbladen

Gun uzelf het gemak van onze rekenbladen en u bent ervan verzekerd dat de berekeningen aan de Eurocode voor staal voldoen. Vraag een scherp geprijsde offerte aan via het online offerteformulier. Wanneer u dit voor uw eenmanszaak doet, profiteert u van extra korting. Wij streven er namelijk naar dat onze rekenbladen voor zowel kleine als grote bedrijven toegankelijk zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 - 811 47 87 0.
Mail ons: info@qec.eu

tabellen